keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2015

MAALISKUUN SUOSIKIT

Kolme vuotta blogannut, enkä ikinä oo päästänyt kuukauden suosikkeja ajatusta pidemmälle, mutta nyt tuli kauhea into bloggailla ja toteuttaa maaliskuun suosikit. Ajattelin ottaa myös hieman ''blogitavotteita'' ja keksin loistavan tavoitteen, nimittäin joka kuukausi kuukauden suosikit. Itse tykkään lukea kyseisiä postauksia, niimpä ajattelin itsekkin alkaa toteuttamaan kuukauden suosikit - postauksia. :-)
Puhelimen sovelluksista mun ehdoton lemppari on ollut wordbase, wordbasessa mut löytää nimellä venlaav . Wordbasessa  pelataan toisen kilpailijan kanssa, kyseessä ei siis ole yksinpeli. Pelissä etsitään erilaisia sanoja, se voittaa kumpi on saanut sanansa vastustajan puolelle. Tosta mun selittämisestä ei varmaankaan saanut mitään tolkkua joten suosittelen kurkkaamaan tästä ohjeet, mikäli olet kiinnostunut.
Mulla on kuukauden suosikeissa parikin lemppari kosmetiikkatuotetta, mutta tässä on siis kyseessä MAYBELLINEn rocket volum express - ripsiväri. Tää ripsiväri tuo tosi kivan näköistä jälkeä, tuuheuttaa ripsiä sekä pidentää. Suosittelen!
Hiihtolomalla ostin laivan taxfree myymälästä kyseisen victoria's secret bodymistin, tuoksuna siis coconut passion. Tuoksu on ihanan raikas, mutta myöskin makea. Kookos ei tuoksu liikaa tässä, vaan juuri sopivasti.
Bikbokista ostettu sinertävä löysä toppi, jossa kuviointia. Tää toppi on ihanan värinen ja piristää asua ihanasti. Oon tykänny käyttää tätä nyt maaliskuussa paljon ja siksi tämä pääsikin kuukauden suosikkeihin, haha !
Mun ehdoton lemppari, nimittäin macbook air. Tää on aivan älyttömän hyvä sekä helppokäyttöinen. Ostin tämän uutukaisen isäni kanssa puoliksi maaliskuun alkuopuolella. Oon tykänny kattoo tällä sarjoja netflixistä sekä youtubesta vlogeja, myöskin koulujuttuihin ja netissä surfailuun on tätä konetta käytetty. En voi muuta kuin kehua kyseistä konetta!
Maaliskuun tapahtumista ykköseksi nousi Katy Perryn konsertti Hartwall areenalla 18.3. Konsertti oli aivan mahtava, upeita valoja, tanssijat tanssivat hyvin ja Katy Perry lauloi todella hyvin sekä viihdytti ihmisiä monilla tavoin, esim. harjoittelemalla Suomea, heh ! Konsertti oli kaikinpuolin mahtava!

Mitä mieltä olitte? Rupeanko tekemään joka kuukausi? Kertokaa kommenttiboxiin !

7 kommenttia:

  1. Kiinnostava postaus! (-: mahtaisiko Katy Perryn keikasta saada omaa postausta, oisin ite halunnut päästä sinne myös! Ja mitä sarjoja tykkäät kattoa netflixistä? c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :-) Joo oon itseasiassa ajatellutkin tehä konsertista postausta, paitsi kuvien laatu on aika huono kun kännykällä kuvailin. Tykkään tällä hetkellä kattoo pretty little liarsia ! c:

      Poista
  2. Kiva postaus! Tuo Rocket Volum' on mullakin joskus ollut suosikeissa :-) Vitsi, olisin halunnut tonne keikalle, mutta bongasin sen vähän liian myöhään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä tosi hyvää ripsiväriä! :-) Haha voi ei ! :D

      Poista
  3. Pääasia on, että bloggaat ja KUVAAT! ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, itekki tykkään wordbasea pelailla vaikka häviän nykyään melkein kaikille :-D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä mielipiteesi ! :-)

Olympus OM-D EP-M 10
Olympus digital 14-42 mm, Olympus digital 45 mm, Olympus digital 40-150mm